PITTIG.NL
Bijbanen na pensioen

Kandiaat worden op Pittig

 

Hoe en waarom

profiel

Hoe wordt u kandidaat op Pittig

1. Maak een online account aan.

 

2. Geef uw werkvoorkeuren en beschikbaarheid op.

 

3. Zodra een opdrachtgever interesse in u heeft, ontvangt u een uitnodiging voor een sollicitatie. U kunt zelf ook proactief solliciteren op alle vacatures via de website. Wij ontvangen dan een bericht dat u interesse heeft in de functie.

 

4. Like ons op Facebook en wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures, onze acties en alles over doorwerken.

 

5. Zodra de match is gemaakt, gaat u aan het werk via de Doorwerkregeling van Doorwerkgever. Pittig is een onderdeel van Doorwerkgever. Belangrijke gegevens worden in de vorm van een opdrachtbevestiging digitaal uitgewisseld.

 

6. De gewerkte uren kunt u online declareren en uw opdrachtgever keurt deze uren via zijn online bedrijfsaccount goed. U wordt één keer per maand uitbetaald.

handinhand

Waarom kandidaat worden op Pittig

  • Gemakkelijk en snel vinden van een leuke bijbaan
  • Groot netwerk aan diverse bedrijven
  • Onderhandel uw eigen uurtarief, verdien min. € 11,- p.u.
  • Optimale flexibiliteit
  • Elke maand uitbetaald
  • Aan het werk via de Doorwerkregeling van Doorwerkgever

 

 

Pittig is een onderdeel van Doorwerkgever en zorgt uitsluitend voor de totstandkoming van de match. Het contract loopt daarom via Doorwerkgever.

De Doorwerkregeling

Bij Pittig gaat u aan de slag via de Doorwerkregeling

doorwerkregeling

Via het online platform Pittig gaat u aan de slag op basis van de Doorwerkregeling. De Doorwerkregeling wordt uitgevoerd door Doorwerkgever.

 

De Doorwerkregeling houdt in dat Doorwerkgever uitvoerder is van een afspraak tussen u en de Belastingdienst, het zogenaamde ‘pseudo werknemerschap’. Dit betekent dat de Belastingdienst het via Doorwerkgever verkregen inkomen behandelt als een fiscaal dienstverband en er slechts loonbelasting en premie zorgverzekering wordt afgedragen. Doorwerkgever voert deze regeling uit in opdracht van u en volgens de afspraak met de Belastingdienst. Doorwerkgever verzorgt hierbij de administratieve afhandeling. Als u ziek wordt betaalt Doorwerkgever 6 weken door. Alle doorwerkzaken worden geregeld middels een persoonlijk online account. Er is optimale flexibiliteit mogelijk voor u. Doorwerkgever heeft het streven een gelijk speelveld te organiseren voor gepensioneerden. Om deze reden vinden wij dat onze gepensioneerde kandidaten ten minste € 11,- per uur betaald moeten krijgen.

 

De Doorwerkregeling wordt uitgevoerd door Doorwerkgever. Voor meer informatie over de Doorwerkregeling verwijzen wij u dan ook naar de website van Doorwerkgever.

Top 5: veelgestelde vragen

Pittig is onderdeel van Doorwerkgever. De specialist in doorwerken na pensioen.

Wat is de werkwijze van Pittig?

Pittig is het online platform voor gepensioneerde kandidaten en vacatures. U kunt zich dus alleen online inschrijven. Na inschrijving op de website ontvangt u direct een e-mail om uw online account te activeren. U heeft een week de tijd om uw profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe vollediger uw profiel, des te groter de kans op die leuke bijbaan! In uw online account vindt u de status van de vacatures waarvoor u bent geselecteerd, uw online reacties en sollicitatiegesprekken. Via onze pagina ‘vacatures‘ kunt u ook zelf reageren op vacatures.

 

Binnen twee weken na ontvangst van het volledige profiel nemen wij contact met u op om uw profiel door te nemen en eventuele mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik mij inschrijven bij Pittig?

U kunt zich inschrijven door in het menu onder kandidaat op ‘Inschrijven‘ te klikken. U krijgt direct een e-mail om uw online account te activeren. Hierna volgt een stappenplan om uw profiel in te vullen. U heeft hiervoor een week de tijd, daarna wordt uw profiel verwijderd. Hoe vollediger uw profiel, des te groter de kans op die leuke bijbaan! Binnen twee weken na ontvangst van het volledige profiel nemen wij contact met u op om uw profiel door te nemen en eventuele mogelijkheden te bespreken.

Is mijn inschrijving ontvangen?

Wanneer u zich inschrijft ontvangt u een e-mail met een link om uw account te activeren. Heeft u deze geactiveerd, dan staat u bij ons ingeschreven. Belangrijk hierbij is dat u uw profiel zo volledig mogelijk invult. Hier heeft u een week de tijd voor. Wij hebben een volledig profiel nodig om een goede match te kunnen maken.

Hoe kan ik online reageren op een vacature?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een vacature kunt u reageren middels de knop ‘reageren’ onderaan de vacature.

Wanneer u op de knop ‘reageren’ heeft gedrukt heeft u de volgende keuze:

Inloggen
Staat u al bij ons ingeschreven? Ga dan naar ‘inloggen’. Vul uw inloggegevens en motivatie in. U heeft nu gereageerd op de vacature. Is uw profiel nog niet helemaal volledig aangevuld? Zorg hier dan eerst voor. Zo kunnen wij de match beter beoordelen.

Registreren
Staat u nog niet bij ons ingeschreven? Maak dan eerst een online account aan via ‘registreren’. Vul uw gegevens en motivatie in. U ontvangt een e-mail om uw account te activeren. Hierna volgt een stappenplan om uw profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Een volledig profiel is nodig om een goede match te kunnen maken. Heeft u dit gedaan, dan heeft u gereageerd op de vacature.

Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Dat is geen probleem. Via de website kunt u een nieuw wachtwoord instellen. Ga naar ‘inloggen‘ in het menu en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Hier kunt u uw e-mailadres invullen. U ontvangt een e-mail waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen.

 

Dit wachtwoord dient te bestaan uit:

Minimaal 8 karakters

Minimaal 1 kleine letter

Minimaal 1 hoofdletter

Minimaal 1 cijfer

Heeft u een andere vraag?

Indien uw vraag hier niet bij staat dan kunt u deze op drie verschillende manieren aan ons stellen:

 

  1. Heeft u al een account en u heeft hier vragen over? Stel deze vraag in uw online account via ‘stel een vraag’ rechts bovenin uw scherm.
  2. Heeft u nog géén account en heeft u vragen over onze website en hoe wij te werk gaan? Stel deze vraag via de chat rechts onderin uw scherm.

 

Uw vraag wordt dezelfde dag nog beantwoord!